Decodare iPhone va pune la dispozitie o aplicatie online cu ajutorul careia puteti decoda orice model de iPhone in doar 30 de secunde, gratuit prin IMEI, inclusiv iPhone 11 Pro Max.

Unlocky este o aplicatie de tip browser prin care puteti genera coduri de decodare pentru iPhone 11 Pro Max, in mai putin de un minut. Avem nevoie doar de IMEI cat si de tara si reteaua in care iPhone-ul dumneavoastra este codat. Cateva metode de a afla IMEI-ul sunt prezentate aici.

Aplicatia Unlocky a fost creata de o echipa de programatori experti care lucreaza pentru companii de top din tara cat si din strainatate, pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de decodare iPhone 11 Pro Max gratuita si sa va puteti folosi telefonul in orice retea doriti. Rapid, simplu si usor.

Decodarea iPhone 11 Pro Max se face cu ajutorul IMEI-ului, este permanenta si este o metoda oficiala Apple – deci exact aceeasi metoda folosita si de operatorul dumneavoastra de telefonie mobila. In afara instructiunilor si codului de decodare, nu e nevoie sa descarcati absolut nimic.  

Decodare iPhone 11 Pro Max in orice retea

Aplicatia noastra va permite sa va decodati iPhone 11 Pro Max in orice retea din Romania cat si din strainatate. Deci nu conteaza daca telefonul e codat pe Vodafone, Orange, Digi sau Telekom, Unlocky suporta toate retelele din Romania dar si din alte tari. Peste 200 de tari si 500 operatori.

Daca aveti un iPhone 11 Pro Max codat pe Vodafone si vreti sa folositi un sim Orange, este foarte simplu sa generati un cod de deblocare prin aplicatia Unlocky. Astfel, va veti putea folosi iPhone-ul in orice retea doriti. Bineinteles, suporta si retele din strainatate, ca T-Mobile, Telenor, O2, SFR, etc.decodare iphone 11 pro max

Tutorial generare cod decodare iPhone cu Unlocky

Va rugam sa cititi cu atentie pasii de mai jos pentru a genera cu succes codul de decodare dorit. Daca intampinati probleme nu ezitati sa ne contactati.

Pasul 1: pentru inceput aplicatia va cere sa introduceti IMEI-ul telefonului dumneavoastra in campul destinat acestuia. IMEI-ul e un numar unic din 15 numere si cea mai usoara metoda de a-l afla este sa tastati *#06# si butonul apelare, exact ca si cum ati realiza un apel telefonic.

Imediat, pe ecranul smarphone-ului dvs., va aparea IMEI-ul care va trebui sa-l notati ca apoi sa-l trimiteti in aplicatia. Faceti click/tap pe butonul “Submit” si treceti la pasul urmator.

Pasul 2: acum va trebui sa alegeti tara si reteaua in care iPhone-ul dvs. este codat. Daca nu stiti aceasta informatie, aici este un ghid (in engleza) care va poate ajuta. Daca nici asa nu reusiti sa aflati, puteti lasa acele campuri goale (default), iar unlocky va incerca sa gaseasca informatiile dorite pe baza IMEI-ului.

Cum spuneam mai sus, prin aplicatia noastra puteti decoda orice iPhone codat in orice retea din lume. Ba mai mult, lucram la dezvoltarea aplicatiei astfel incat sa puteti sterge contul curent de iCloud fara a stii parola contului respectiv – in caz ca nu va puteti recupera parola.

Pasul 3: acum incepe magia. Pe baza informatiilor trimise (IMEI si retea), Unlocky va genera codul unic de decodare iPhone 11 Pro Max in mai putin de un minut. Acest lucru e posibil datorita bazei noastre de date care contine miliarde de device-uri, astfel incat nu dureaza foarte mult de a calcula codul.

Indata ce codul a fost generat, va fi urcat in mod automat pe serverul nostru, impreuna cu instructiunile de decodare, ca apoi sa descarcati fisierul continand informatiile necesare decodarii.

Spre pagina aplicatiei

Pentru a accesa pagina aplicatiei noastre, trebuie sa dati un click pe butonul de mai jos. Acolo veti gasi un tutorial de la A la Z despre cum sa folositi cu succes aplicatia noastra. Daca nu va descurcati, va rugam sa ne contactati.